De bijbel van persoonlijke ontwikkeling

Wat je zeker moet doen is het boek Think &  Grow Rich lezen. Hieronder een beschrijving van het boek die te krijgen is op oa Bol.com. Het is aan te raden het boek een aantal keer te lezen en goed te bestuderen. Napoleon Hill leert je hoe je succesvol kan worden, wat dat dan ook mag beteken voor jou.

Michael Pilarczyk heeft het boek in het Nederlands vertaald en praat er vaak over in zijn super gave Podcast waarover ik meer ga vertellen in een andere bericht.

THINK AND GROW RICH – Michael Pilarczykhttps://www.michaelpilarczyk.nl/think-grow-rich/

Beschrijving:

Het bestverkopende boek uit de geschiedenis is nu voorzien van aantekeningen en hedendaagse voorbeelden, die aantonen dat Napoleon Hill’s filosofie voor persoonlijk succes vandaag nog steeds van toepassing is en dat geslaagde mensen zich er nog steeds door laten leiden.

Napoleon Hill’s klassieker Think & Grow Rich is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Naar verluidt heeft dit boek meer miljonairs gecreëerd en is het een grotere bron van inspiratie dan elk ander boek uit de geschiedenis. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Hij heeft uit de eerste hand vernomen waarom zij slaagden, terwijl anderen mislukten.

Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben gebruikt om zich aan de armoede te ontworstelen en hun eigen succes te bewerkstelligen.