Podcast Inspiratie

Ik had er al zo vaak over gehoord en het bestaat al vanaf 2004, een PODCAST. Een paar maanden geleden besloot ik is te gaan zoeken wat er allemaal tussen die Podcasts zit. Ik zocht op ‘filosofie’ en kwam bij Michael Pilarczyk’s ‘Master your mindset’ uit. Ik begon te luisteren en heb eigenlijk binnen 2 weken alle 72 afleveringen geluisterd. Heerlijk voor in de file 🙂 Ondergedompeld en doordrenkt met inspiratie ben ik ook zijn programma ‘Design your own life’ gaan volgen. Een van de eerste vragen uit het programma is, wat waren je doelen afgelopen jaar en heb je ze behaald? AAAHHHH…. ik had helemaal geen doel! Als ex topsporter en ondernemer, waarbij ik tot een aantal jaren geleden altijd met doelen had gewerkt, geen doel hebben? Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Ik heb ondertussen mijn doelen weer op scherp staan en zal het in een ander bericht ook nog zeker over doelen gaan hebben.

Nadat ik al Michael’s en Cindy’s Podcast beluisterd had en veel ook  2 keer ben ik begonnen met die van Thijs Lindhout, ‘Leef je mooiste leven’ en ‘Leef intens’. Deze Podcast is anders maar ook zeer de moeite waard.

PODCAST

100% Inspiratie podcast

Podcast zijn perfect te beluisteren via een App op je telefoon maar ook via Spotify.