Actuele situatie (COVID-19)

Lieve klanten,

de actuele situatie raakt ook ons Party.nl-team en ons werk. Wij proberen onze dagelijkse business zo goed mogelijk overeind te houden - enerzijds, om u ook nu nog te voorzien van mooie decoratie voor uw verjaardagen en kleine feestjes, maar ook om ons bedrijf en de werkplaatsen van onze medewerkers op de lange termijn te behouden.

Natuurlijk zijn er aanpassingen in onze processen:

  • Onze medewerkers in het magazijn werken met strengere hygiënevoorschriften.
  • Nieuwe producten en retourzendingen blijven voor verwerking één week lang staan - wij vragen bij de afhandeling van de retouren daarom om iets meer geduld. Vergoedingen kunnen momenteel tot 14 dagen duren.
  • Onze medewerkers bij de klantenservice en marketing, in de redactie en boekhouding werken vanuit huis. Onze klantenservice is zonder inperkingen telefonisch of per ticket bereikbaar!

Helaas zijn er momenteel vertragingen bij DHL & UPS vanwege een groter ordervolume. Plan daarom meer tijd voor verzending.

Ga voor meer informatie naar onze FAQ-sectie.

Wij wensen u in deze tijd veel gezondheid, doorzettingsvermogen en kracht - maak het mooi voor uzelf thuis, vier in kleine kring en geniet de tijd met de familie!

Hartelijk dank voor uw trouw en uw support,

Uw Party.nl team

Laatst bekeken
Rechnung