Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Kerst lint set Kerst lint set Kerst lint set
€ 6,37
Set inpakpapier voor wintercocktails Set inpakpapier voor wintercocktails Set inpakpapier voor wintercocktails
€ 5,99
Winter joy kerstsok 42cm Winter joy kerstsok 42cm Winter joy kerstsok 42cm
€ 17,49
Glinsterende sneeuwvlokken geschenkzakjes 3 stuks Glinsterende sneeuwvlokken geschenkzakjes 3 stuks
€ 2,99
Cadeautasje Starry Magic Roze 32cm Cadeautasje Starry Magic Roze 32cm Cadeautasje Starry Magic Roze 32cm
€ 4,99
Kerstman geschenkdoos Kerstman geschenkdoos
€ 1,09
2 van 2
Laatst bekeken

Kerst Inpakpapier & lint

De kerstklok luidt, de kinderen haasten zich naar de woonkamer en hun ogen blijven glinsteren bij het zien van de in kerst inpakpapier verpakte cadeautjes. Zo herinneren wij het ons allemaal uit onze kindertijd, en natuurlijk wensen wij hetzelfde voor de volgende generatie. Maar niet alleen kinderen genieten van kerstcadeaus; ook veel volwassenen kunnen de glimlach niet van hun gezicht houden wanneer zij het kerstpapier zien en beginnen te puzzelen welke verrassing er onder de verpakking verborgen zit.

Ons kerstinpakpapier is verkrijgbaar in verschillende variaties en in combinatie met wat kerstlint worden de cadeaus prachtig ingepakt. Bij ons kerstinpakpapier kunt u kiezen tussen effen, eenkleurig papier en papier bedrukt met kerstmotieven. Je kunt het effen inpakpapier ook opfleuren met kleurrijke washi tape.

Hoe je je kerstcadeaus inpakt, is natuurlijk aan jou. U kunt bijvoorbeeld voor elke persoon verschillend kerstverpakkingspapier of linten kiezen, zodat iedereen kan zien welk cadeau van wie is. Een andere optie is om de kleuren van de kerstverpakking af te stemmen op uw kerst versiering, zodat de cadeaus er perfect uitzien onder de kerstboom. Veel plezier met uitpakken!
Rechnung