Over ons

PAR_Banner_Uber-uns_nl

Wij hebben een party!

Sinds 2017 werken we bij Party samen met vele internationale leveranciers en breiden we ons assortiment voortdurend uit om onze klanten de beste ondersteuning te bieden voor hun feesten. Elke dag voorzien wij duizenden klanten in heel Europa van feestartikelen, kostuums en al het andere dat bij een echt goed feest hoort.

We werken hard aan het verbeteren van onze website en service voor onze klanten, om aan hun hoge verwachtingen te voldoen en natuurlijk, om te helpen onvergetelijke feesten te geven. Of het nu voor een onvergetelijk kinderfeestje is, de geboorte van een nieuw familielid, bruiloften, verkleedfeestjes of vakantiefeesten, wij hebben de decoratieve highlights en meer voor elke gelegenheid!

Waarom zou je bij Party.nl gaan shoppen?

Ons veelzijdig assortiment

Kleurrijke kinderverjaardagsfeestjes of sprookjesachtige droombruiloften in delicate pastelkleuren - wij hebben voor elke gelegenheid de juiste accessoires in ons assortiment. Van praktisch wegwerpservies tot betoverende taartdecoraties en stijlvolle hangende decoraties, gastheren en -vrouwen vinden hier alles wat ze nodig hebben voor een geslaagd feest. Ons steeds groeiende assortiment van meer dan 70.000 feestartikelen en kostuums biedt alles wat je nodig hebt voor verjaardagen, themafeesten, carnaval en seizoensgebonden gelegenheden.

Naast stijlvolle, eenvoudige feestartikelen voor bewonderaars van klassieke elegantie, komen ook liefhebbers van beroemde tv-series en films aan hun trekken. Wij bieden een brede selectie van populaire gelicenseerde producten. Vooral Disney-figuren of Marvel-helden mogen niet ontbreken als begeerde klassieker op elk feest.

Onze klanten zijn belangrijk voor ons!

Bij Party hechten we er veel belang aan om onze klanten altijd te inspireren met de laatste trends. Om steeds een geavanceerd assortiment te kunnen garanderen, is het voor ons vanzelfsprekend om op beurzen en in nauwe samenwerking met onze leveranciers op zoek te gaan naar nieuwe product-highlights. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment kwaliteitsproducten voor particulieren, grote bedrijven en evenementenplanners om niet alleen van het kleine tuinfeest maar ook van grote festiviteiten een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Onze klantenservice is beschikbaar om alle vragen over bestellingen, verzending en retourzendingen te beantwoorden. Wij willen hand in hand met onze klanten werken en het best mogelijke advies geven voor alle vragen en andere zorgen. Natuurlijk zijn we altijd dankbaar voor constructieve feedback!

Daarnaast bieden we veel inspiratie en nuttige tips voor alle geïnteresseerde lezers op onze Facebook-pagina. Naast leuke knutselinstructies, nuttige producttips en aankomende party-events, krijgen onze klanten spannende suggesties om hun feest onvergetelijk te maken.

We werken momenteel aan de uitbreiding van onze cross-media aanwezigheid (Pinterest, Instagram, blog, enz.) - dus kom regelmatig terug.

Onze doelen

Als jong bedrijf streven wij ernaar om met behulp van een veelzijdig feestassortiment en een uitstekende service een heel bijzondere winkelervaring te creëren! De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Ook daarom is het onze zorg om voortdurend aan ons te werken en ons te verbeteren.

Laatst bekeken
Rechnung