Verenigingen & Kinderdagverblijven

PAR_Banner_KitasundVereine_NL

Kortingen voor kinderdagverblijven, verenigingen en sociale inrichtingen

Bijna niemand van ons komt de dag door zonder de hulp van anderen. Daarbij is hulp mogelijk op tal van verschillende manieren mogelijk! 's Ochtends brengen we onze kinderen naar het kinderdagverblijf of naar school, zodat ze liefdevol begeleid en ontwikkeld worden. 's Middags gaat het door naar de sportclubs, die eveneens zorg dragen voor de ontwikkeling van onze lievelingen! Zonder deze ondersteuning zou in het alledaagse leven van vele volwassenen een stuk minder mogelijk zijn dan nu!

Maar niet alleen onze kinderen maar ook onze ouders, grootouders, vrienden en bekenden zijn vaak afhankelijk van de hulp van de hulp van sociale inrichtingen, zoals bijvoorbeeld bij de verzorging van ouderen of zieken!

Wij zeggen BEDANKT!

In al deze inrichtingen is er vaak een reden om te vieren, zoals de verjaardag van een bewoner van het tehuis, een Halloween- of carnavalsfeestje voor de kinderen of gewoon een gezamenlijk zomerfeest! Zodat er op het feest ook een leuke sfeer ontstaat, mag de juiste feestdecoratie natuurlijk niet ontbreken! En omdat wij alle sociale inrichtingen graag hartelijk willen danken, geven wij kinderdagverblijven, scholen, verenigingen, hulporganisaties, tehuizen en andere sociale inrichtingen 10% korting bij hun inkoop op Party.nl

Zo krijgen jullie 10% korting

  • Maak hier een Party.nl account aan.
  • Stuur nadat je bent aangemeld een email met een kort bericht en onderwerp aan: vereinsrabatt@party.de
  • Binnen een paar uur schakelen we voor jou en je vereniging de korting vrij!
Laatst bekeken
Rechnung